گیاه سینجرق(سنجرق) یا اناریجه(Froriepia subpinnata)
https://www.bazram.com/image/cache/catalog/content14/29096390_581073438926961_5279816199054557184_n-1000x1000.jpg
https://nargil.ir/plant/images/pic/336550/20170123114120Froriepia%20subpinnata.jpg
سینجرق(سنجرق) یا اناریجه
| ||
| ||
|
شهرستان رامسر و حومه:
این گیاه خاصیت ضد باکتری(علی الخصوص استافیلوکوکوس اورئوس) و ضد قارچ داشته و روغن ان حاوی میرسونن، لیمونین،ترپینولن و توتارولن و غیره است و در تهیه خورشت های محلی نیز به کار می رود.
این سبزی وحشی کاربردهای زیادی در تهیه انواع غذاهای محلی از جمله آش خمیر، آش شوربا، آش دوغ، آش ماستی، کوکو سبزی و به خصوص مرغ شکم پُر و ماهی شکم پُر دارد.
منبع:
https://nargil.ir/Plant.aspx?Name=Froriepia-subpinnata&cid=66323-1
https://jast.modares.ac.ir/article-23-13304-en.html-2
Applying GC and GC-MS, 53 components were registered in cultivated plant essential oil with major components- myrcenone (27.40%), limonene (18.60%), terpinolene (14.70%), and totarolone (7.35%), while 72 constituents were identified for wild plant essential oil with myrcenone (36.95%), limonene (13.62%), terpinolene (11.04%), and β-pinene (7.69%) as the major constituents.